dimecres, 21 de novembre del 2012

Invitació Taller: La dona, teixint cultures

El dia 24 de Novembre a les 16.30h a la Casa Sense Fronteres, c/ Llobregat, 62 baixos, tindrà lloc el taller: La dona, teixint cultures.

Es tracta d'un taller dirigit a dones provinents d'altres cultures i residents a la ciutat de Barcelona que tinguin ganes de compartir les seves experiències amb d'altres dones i vulguin donar a conèixer les seves vides per tal de trencar amb les imatges estereotipades que es té d'elles, pel fet de ser dona i "immigrant".

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

El día 24 de Noviembre a las 16.30h en la Casa Sense Fornteres, c/ Llobregat, 62 baixos, tindrà lloc el taller: La mujer, tejiendo culturas.

Se trata de un taller dirigido a mujeres provenientes de otras culturas y residentes en la ciudad de Barcelona que quieran compartir sus experiencias con otras mujeres y quieran dar a conocer sus vidas para así romper con las imágenes estereotipadas que se tiene de ellas por el echo de ser mujer e "inmigrante".