dimecres, 15 de maig del 2013

Pots aprendre a fer un documental i compartir la teva història


La dona teixint cultures continua el seu treball conjunt, fent un taller dinàmic perquè dones de totes les nacionalitats i edats aprenguin a construir una història  i donen a conèixer la seva  realitat més enllà dels tòpics i estereotips que les envolten.

L'escenari és el Centre Civic 'El Pati llimona'.carrer regomir 3. Avui dimecres 14 de maig, comença el segon grup.  El primer ja porta 3 sessions i ha estat protagonista del programa Tot un Mòn de TV3 que será emitit al Juny.

Per poder realitzar les peces, els tallers estan dirigits a aquelles dones que no es senten identificades amb la imatge que es representa d'elles i que vulguin introduir-se al llenguatge audiovisual per poder mostrar les seves històries de vida.

El taller estarà dividit en dues fases de treball, la primera, serà una fase d'introspecció on s'estimularà el contacte, el diàleg i el coneixement mutu reconeixent-nos com a dones que tenim les nostres vides, les nostres lluites i que ens allunyem de les etiquetes que ens imposen. En la segona fase treballarem l'escriptura del guió de les nostres històries per fer la gravació posterior. Buscant un retrat intimista per aconseguir moure l'imaginari de les persones. 


Lloc: Centre Civic Pati llimona. C/ Regomir 3 
HORARIS (MATI O TARDA)
MATINS: 10:00 A 12  DIVENDRES 
TARDES: 19:00 21:00 DIMECRES 
SESSIONS: 6 de 2 H.
TOTAL 12 HORES
PREU: Gratuït
REQUISITS: Disposar de 6 dimecres o divendres (mati o tarda) i de 2 hores!
SERVEI DE GUARDERIA PER AQUELLES DONES AMB NENES O NENS
S'escollirà dimecres o divendres depenen les inscrites.

INSCRIPCIONS: 
Si estàs interessada en participar en el taller escriviu un email a l'Omaira,info@llatins.org i/o l'Anna info@fundaciogune.org
Amb entusiasme esperem que sigui del vostre interès,
Moltes gràcies,
Omaira&Anna