dijous, 26 de juny del 2014

Comença el taller al barri d'Horta-Guinardó

Gràcies al suport de l'Ajuntament de Barcelona, aquest any "La dona, teixint cultures" arribarà a altres barris de la ciutat de Barcelona. Aquest mes de Juny hem començat amb el Taller "Esborrem estereotips, creem diversitat" al barri d'Horta-Guinardó, amb el grup de dones del Trobat. Dones empoderades que s'han unit per superar juntes situacions de vida difícils. A més, junt amb el grup del Trobat s'han afegit altres dones de la casa Eslava, creant un grup molt heterogeni, amb dones provinents de molts indrets del món.

 Grup de dones participants

El primer lloc que ens ha acollit per aquest any ha estat el centre d'Entitats Can Guinardó que, amb unes precioses vistes a la ciutat, ens endinsem a la vida d'aquestes valentes dones, les quals, es posen davant la càmera per compartir experiències vitals.

En la primera sessió de presentació, les dones participants van explicar qui eren a través de la representació del seu nom i tot seguit es va fer un visionat d'una peça realitzada dins del projecte on dones d'arreu extreien estereotips sobre les dones. Donant peu a parlar sobre els conceptes d'estereotip, discriminació, gènere, raça, immigració...