divendres, 19 de setembre del 2014

Crea el teu propi curtmetratge i trenca amb els estereotips!


Us convidem als tallers "Esborrem estereotips, creem diversitat" que es realitzaran durant els mesos de d'Octubre i Novembre a Nou Barris. 

El taller va dirigit a aquelles dones que no es senten identificades amb la imatge que es representa d'elles i que vulguin introduir-se al llenguatge audiovisual per poder mostrar les seves històries de vida.

El taller són 6 sessions de 2h i estarà dividit en dues fases de treball, la primera, serà una fase d'introspecció on s'estimularà el contacte, el diàleg i el coneixement mutu reconeixent-nos com a dones que tenim les nostres vides, les nostres lluites i que ens allunyem de les etiquetes que ens imposen. En la segona fase treballarem l'escriptura del guió de les nostres històries per fer la gravació posterior. Buscant un retrat intimista per aconseguir moure l'imaginari de les persones. 


 
Taller Prosperitat                                                          
Inici: Dijous 2 d'Octubre a les 18h
Lloc: Associació de Veïnes i Veïns de Prosperitat
c/ Baltasar Gracián, 24 - 26 Barcelona
Servei de Guarderia

Taller Can Basté
Inici: Dijous 2 d'Octubre a les 18h
Lloc: Centre Cívic Can Basté
Passeig de Fabra i Puig, 274-276 Barcelona
Servei de Guarderia

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Os invitamos a los talleres "Borremos estereotipos, creemos diversidad" que se realizarán durante los meses de Octubre y Noviembre en Nou Barris.
 
El taller va dirigido a aquellas mujeres que no se sienten identificadas con la imagen que se representa de ellas y que quieran introducirse en el lenguaje audiovisual para poder mostrar sus historias de vida.
 
El taller son 6 sesiones de 2h y estará dividido en dos fases de trabajo, la primera, será una fase de introspección donde se estimulará el contacto, el diálogo y el conocimiento mutuo reconociéndonos como mujeres que tenemos nuestras vidas, nuestras luchas y que nos alejamos de las etiquetas que nos imponen. En la segunda fase trabajaremos la escritura del guión de nuestras historias para hacer la grabación posterior. Buscando un retrato intimista para conseguir mover el imaginario de las personas.
  
Taller Prosperitat                                                          
Inicio: Jueves 2 de Octubre a las 18h
Lugar: Associació de Veïnes i Veïns de Prosperitat
c/ Baltasar Gracián, 24 - 26 Barcelona
Servicio de Guardería

Taller Can Basté
Inicio: Dijous 3 de Octubre a las 11h
Lugar: Centre Cívic Can Basté
Passeig de Fabra i Puig, 274-276 Barcelona
Servicio de Guardería