dissabte, 6 de juny del 2015

Les noves barcelonines Migració, treball i família a la ciutatCom és la vida de les dones immigrades a Barcelona? De quina manera s’han establert i han fet d’aquesta ciutat la seva nova llar? Com les ha transformades aquesta experiència i com han contribuït elles a transformar la ciutat? La Universitat de les Nacions Unides amb seu a Barcelona ha dut a terme una recerca amb dones immigrades de gran diversitat d’orígens socials i culturals per veure de quina manera han pogut construir la seva vida familiar i professional a la nostra ciutat, posant un èmfasi especial en els aspectes que afecten la seva condició de dones. El resultat n’és un panorama apassionant que ens descriu els trajectes de vida de dones d’arreu del món que han fet de Barcelona casa seva i que ara presentem per primer cop al públic al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

Programa:

11 de juny
CCCB

19.00 h Introducció a càrrec de Parvati Nair, directora de la United Nations University Institute on Globalization, Culture and Mobility (UNU-GCM) – Barcelona

19.15 h Intervenció de Maggie O’Neill, catedràtica de la School of Applied Social Sciences de la Universitat de Durham

19.40 h Audiovisual de presentació de la recerca Women of the World. Home and Work in Barcelona

19.45 h Debat amb Bombo Ndir (Senegal), Deepti Golani (Índia) i Joice Ortuño (Veneçuela), participants de la recerca, moderat per Luis Benvenuty, periodista.
Mes info