dijous, 29 d’octubre del 2015

L'EXPOSICIÓ AL POBLENOU, UN ÈXIT

L'acte realitzat al barri del Poblenou de Barcelona, on es van presentar les històries de vida de l'Astou i la Badia i es va fer un debat sobre "Islamofòbia i exclusió social" va ser una bona oportunitat per conèixer per part de dones musulmanes la seva cultura i religió i com conflueix aquesta dins la ciutat on resideixen.

Gràcies a la participació de persones amb cultures i maneres de pensar molt diverses es va crear un diàleg intercultural en què tothom se'n va anar amb nous coneixements culturals i identitaris.

Abans de finalitzar l'exposició les dones musulmanes que realitzen el curs de castellà a l'associació Apropem-nos van llegir un manifest en contra del terrorisme i el racisme. Descarregar Manifest


Gràcies a totes/tots per la vostra participació!!! I un agraïment molt especial a Badia Alouaoui i Iolanda Maurici per la seva participació en la taula rodona, a Apropem-nos per tota la seva ajuda en l'organització, a les dones musulmanes del curs de castellà i al Casal del Barri de Poblenou.

Us deixem amb les imatges de l'acte!