dimarts, 8 de desembre del 2015

Trobada Internacional de Cooperació al Desenvolupament de Gènere i Mitjans de Comunicació


La Aliança Global de Mitjans de Comunicació i Gènere (GAMAG) és un moviment mundial per promoure la igualtat de gènere en ia través dels mitjans de comunicació.

La Reunió de Cooperació al Desenvolupament Internacional, que precedirà la Primera Assemblea General GAMAG proporcionarà molts indicadors útils sobre la direcció futura de suport, el que permet i la igualtat de gènere en el finançament a través dels mitjans de comunicació.

Tots dos esdeveniments tenen com a objectiu proporcionar una plataforma per al diàleg i per finalment elaborar un Marc de Cooperació per al Desenvolupament Internacional sobre Gènere i Mitjans de Comunicació.
Presentar una iniciativa / compromís per la igualtat de gènere en els mitjans de comunicació!


Trobada Internacional de Cooperació al Desenvolupament de Gènere i Mitjans de
7 a 8 desembre, 2015, Palau de les Nacions, Ginebra, Suïssa

La reunió s'obrirà un nou paradigma per a totes les parts interessades a treballar junts per aconseguir la igualtat de gènere i l'apoderament de les dones en ia través dels mitjans de comunicació i les TIC. Respon a la convocatòria de les aliances mundials com en l'Objectiu de Desenvolupament del Mil·lenni, el desenvolupament proposat Meta Sostenible. Llegir més

Primera Assemblea General de l'Aliança Mundial de Mitjans de Comunicació i Gènere
09-10 desembre 2015, Palau de les Nacions, Ginebra, Suïssa

Dos anys després de la formació del GAMAG, la Primera Assemblea General reunirà representants de més de 800 organitzacions membres i dels individus. Es porta a terme en un moment en socis globals estan ultimant els post 2015 Objectius de Desenvolupament Sostenible que guiaran el programa de desenvolupament per als propers 15 anys. Llegir més