dilluns, 9 de setembre del 2019

Inscriu-te al taller "Teixint veus de dona"


A totes les dones residents a Barcelona amb ganes de conèixer i intercanviar experiències de vida amb altres dones a través del cant, l'expressió corporal i el teatre, us convidem a participar al taller "Teixint veus de dona" impartit per la cantant Clara Dell'Oro.

El taller s'iniciarà el Dimecres 9 d'Octubre de 10h a 12h i es portarà a terme durant 8 dimecres, finalitzant el 27 de Novembre.

Lloc: Centre Cívic Besòs (Rambla Prim 87, Barcelona)

Inscripcions:
Presencialment al centre cívic
Per E-mail: info@ccbesos.org / info@fundaciogune.org
Per telefon: 633425948

Presentació "Teixint veus de dona"
L'objectiu del taller és el foment de la participació plena de les dones víctimes de situacions de vulneració dels seus drets (per raó de gènere, origen, religió o d'altres) a través de l'empoderament de la seva veu per al seu desenvolupament personal i col·lectiu.

Metodologia
Es portarà a terme un taller setmanal (8 trobades) on podran participar unes 12 dones amb les quals es farà un treball amb la veu, sobre els estereotips limitants de gènere, el desenvolupament de l'autoestima, el potencial creatiu i la formulació de projectes personals.

Serà un espai de reflexió i trobada on a través de l'eina de la veu i la improvisació es buscarà generar discursos sonors sobre la realitat que les habita i les rodeja, i d'aquesta manera crear un espai d'interacció, estimulant el diàleg, la interculturalitat, l'expressió emocional i el reconeixement mutu.

L'enfortiment d'aquesta dimensió personal anirà acompanyada d'una projecció col·lectiva. Això implica que la mateixa serà desplegada en la composició de cançons junt amb entrevistes a les participants.

D'aquesta manera, l'autoestima de cada dona podrà manifestar-se en el desenvolupament de les seves aspiracions i la seva veu trobant el seu lloc individual i col·lectiu.

Seqüència de treball

I. Cercle de dones

II. Escolta de música, Connexió de l'estat corporal i emocional

III. Relaxació. Respiració

IV. Activació: exercicis d'activació de cadenes musculars, danses sobre centres d'energia

V. Vocalitzacions lúdiques tan individuals com per parelles.

VI. Exploració sonora. Jocs teatrals, intencionalitat del so i l'emoció

VII. Improvisació

VIII. Cant grupal. Repertori i composició de cançons

IX. Creativitat. Estimulació del potencial creatiu utilitzant propostes inspirades en "El Camino del Artista" de Julia Cameron.

X. Reflexió grupal