dilluns, 4 de febrer del 2013

Visionat de 'La dona teixint cultures' 2012




Maria, Fattem, Aissatou, Xiao Miao és la història de 4 dones residents a la ciutat de Barcelona. Dones que trenquen amb aquells estereotips marcats per la nostra societat i ens mostren el seu periple de vida per reflexionar sobre el seu fet migratori i tot allò que han anat construïnt per tal de fer-se un lloc a Barcelona. Dones que han aportat tant o més del que han rebut i d'aquesta manera cada dia fan de Barcelona una ciutat que pot presumir de tenir una gran riquesa cultural.

Els convidem a veure el resultat d'aquest treball el dijous 7 de febrer a les 17:00 a la Fundació Antoni Tàpies, Aragó 255, on s'han dur a terme durant el mes de gener del 2013 debats a l'entorn de conceptes com immigració, identitat, discriminació, feminisme, estereotip, dintre del marc de l'arxiu intinerant de video performance:  re.act.feminism

Un cop finalitzada la projecció, s'obrirà un espai de reflexió amb les coordinadores del projecte  Omaira Beltrán de l'Associació Intercultural Llatins per Catalunya i Anna Alié Zanini de la Fundació Guné.