dimarts, 27 de maig del 2014

Lliurament de premis del concurs Dona'MCine 2014


La festa de lliurament de premis serà el dimecres 4 de juny a les 19 hores, a l’Auditori de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals, al carrer Valldonzella 12. Barcelona.
El dia del lliurament del premi es sabrà quines son les pel·lícules guanyadores, segons la decisió del jurat que està deliberant aquesta setmana. Entre les professionals que formen part del jurat en aquesta edició, estan importants cineastes i expertes en audiovisual : 
*Pilar Perez Solano, directora de " Mestres de la República”, premiada amb el Goya al millor documental 
* Judith Quintana, que treballa al Kinògraf junt a Neus Bellús, que amb " La Plaga", van guanyar diversos premis Gaudí 2014
*Danaez C. Diéguez, de Cuba, professora de comunicació audiovisual. Màster en Didàctica de Llengua y Literatura. 
*Rosa Maria Maria Palencia, mexicana resident a Barcelona, professora de comunicació audiovisual
* Khadija Moussa, activista feminista, que forma part de la Xarxa de associacions que treballen el tema de gènere al nord del Marroc. Productora de “Shorok, pel·lícula de Doble Banda rodada en aquest país. 
*Marta Salinas; Llicenciada en Periodisme, màster de guió de cine i de televisió. Treballa a El Apòstrof (Barcelona)
*Mirian Sola: Llicenciada en Filosofia (UMU) i Màster en Estudis de Gènere, Dones i Ciudatadania(UB). Investigadora i activista feminista.
*Montserrat Otero Vidal: Llicenciada en Filosofia (UB). Investigadora social. Activista feminista. Pertanyi a la Xarxa Feminista i a Ca la Dona
* Gloria Chaves: Periodista- Comunicadora colombiana. Màster en Comunicació amb fins Socials, Universitat de Valladolid. Màster en Ciències, Tecnologia i Societat, Universitat de Salamanca
* Marta Figueras, Forma part De CIMA (associació de cineastes) i és productora desde 1992. Ha fet al producció de les pel·lícules de Mireia Ros, des de “La Moños” (1.996) fins a l’ultima “Abans que el temps ho esborri (2013).
Com aquesta edició el concurs té caràcter internacional, algunes peces procedeixen de països com a Perú, Argentina o Colòmbia , encara que la majoria són de procedència catalana i espanyola . Les temàtiques són diverses . Es pot comprovar mirant els curts a concurs. Mirar: http://www.donamcine.org/index.php/contos-a-concurso
Èxit de participació en el fòrum.: "Defensa la teva pel·lícula"
De les 25 les pel·lícules que han sigut seleccionades per a participar a Concurs InternacionalDONA’MCINE ja saben las que han guanyat a la votació popular i la votació del Jurat, si mireu el resultat de la votació popular a la Web (http://www.donamcine.org/index.php/votaciones) van ser més de 500 persones, les que van participat al fòrum: “Defensa la teva pel·lícula” que va estar obert fins el diumenge 25 de maig.