diumenge, 5 d’octubre del 2014

CD Femcees, Flow Feminista: Rap pels drets de les done

Femcees Flow Feminista és un recopilatori de rap feminista que impulsem Calala-Fons de Dones amb el suport de La Tuerka , i al que col•laboren femcees (raperes) d’ambdúes ribes de l'Atlàntic: de ' Estat espanyol, participen BKC, Efecto Doppler, La Furia, Inessa, Mai, La Omega, Phussyon i BOCAdeBABA; de Llatinoamèrica i el Carib, Krudas Cubensi de Cuba; Mare Advertencia Lirika de México, Anita Tijoux de Chile, Rebeca Lane de Guatemala i Caye Cayejera d' Eqüador.

Tots els beneficis recaptats amb aquest CD es destinaran íntegrament a donar suport a grups i xarxes de dones feministes i defensores de Drets Humans de l'Estat espanyol i de Llatinoamèrica i el Carib el 2015.

Femcees unides per recolzar el moviment feminista

El món del rap i el hiphop és ple de femcees que combaten el masclisme, el sexisme i les desigualtats de gènere amb la seva actitud i lletres rupturistes, reivindicatives i transformadores. Volem donar-los visibilitat i reconeixement en aquest projecte solidari, una aliança entre femcees, activistes i feministes que demostra el que podem fer juntes i junts pels drets de totes les dones. Recolza i difon el nostre flow feminista per trencar-li les oïdes al patriarcat!
Aporta per a les dones que canvien el món

Calala és una fundació creada el 2009 per donar suport al moviment feminista: com altres fons de dones, recolzem amb diners i altres recursos a organitzacions i xarxes de dones, feministes i defensores de drets humans de Llatinoamèrica i el Carib i l'Estat espanyol per a sostenir i enfortir el moviment del què fem part.

Grups conformats i liderats per dones joves; rurals; indígenes; lesbianes i trans; migrades; treballadores domèstiques; treballadores sexuals i altres activistes que treballen per eradicar la violència masclista, per defensar el dret a l'avortament i altres drets sexuals i reproductius o per recuperar la memòria del moviment feminista .

Amb pocs mitjans, totes elles aconsegueixen grans canvis i transformen el món cada dia, tot millorant les seves vides i les de les seves comunitats a ambdúes ribes de l'Atlàntic.

En temps d'ofensiva misògina i neoliberal, el teu suport és fonamental per sostenir als grups que treballen pels drets de les dones.

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres contribucionis serviran per a finançar el màster i la producció de 1000 exemplars del CD; la publicitat del crowdfunding a Diagonal, Periódico quinzenal d' Actualitat Crítica; el Setmanari La Directai Pikara Magazine, Revista on line de periodisme feminista; la campanya de comunicació del projecte; l' organització i publicitat de dos concerts de presentació del recopilatori a Madrid i Barcelona; el als grups o femcees que actuïn a cada concert i les despeses d'enviament de recompenses un cop finalitzem el crowdfunding.

En total els costos ascendeixen a 3810 euros que esperem superar amb escreix.

Cada euro addicional servirà per donar suport a grups i xarxes de dones de l'Estat espanyol i Llatinoamèrica.
Calendari previst

De l' 1 d'octubre al 10 de novembre de 2014 llançarem el blog de presentació del recopilatori a Verkami, i anirem publicant continguts sobre el projecte com vídeos musicals y de suport de les femcees participants, de grups i cantants de rap que el recolzen i de les organitzacions que reben donacions de Calala, en el marc de la campanya de comunicació de promoció del recopilatori en mitjans de comunicació especialitzats i generalistes i xarxes socials.
Del 19 d'octubre al 10 de novembre farem la producció del màster i les còpies del CD.
Del 10 al 17 de novembre tancarem els comptes amb Verkami.
Del 17 al 21 de novembre us enviarem les recompenses.
Del 21 de novembre a l'11 de desembre posarem a la venda els CD i les entrades del concert que no s'hagin adquirit com a recompensa al crowdfunding.
L' 11 de desembre, presentarem el recopilatori a Barcelona, en un concert amb Mai i BOCAdeBABA a l'Espai Jove La Fontana; el concert de Madrid será també en desembre, estem a l' espera de confirmar data i grups.
+ Info
Femcees Flow Feminista a la web de Calala-Fondo de Mujeres