divendres, 18 de novembre del 2016

Exposició "La dona, teixint cultures" al Centre Cívic Can Felipa



Durant aquest any 2016 el Centre Cívic Can Felipa ens ha acollit per a portar a terme els tallers "Esborrem estereotips, creem diversitat" on dones diverses han creat un espai de reflexió i de coneixement mutu, indagant sobre qui són i quina és la seva identitat. Un procés què ha donat lloc a la creació de diferents peces audiovisuals on elles són les protagonistes. Veus amb missatges únics què ens ensenyen, ens fan reflexionar i ens ajuden a crear una societat lliure, sense prejudicis, sense estereotips.

I per veure els resultats, us volem convidar al Centre Cívic Can Felipa on presentarem les històries de vida de l'Anna i l'Andrea. La història de l'Anna ens apropa a l'amor entre dues persones aparentment molt diferents, Espanya i Togo s'abracen per donar forma a aquesta parella intercultural i ens mostren com l'amor va més enllà de qualssevol etiqueta. Mentre que la història de l'Andrea, ens endinsa a l'amor entre una àvia i el seu nét separats per un oceà. I com aquesta distància física ha donat lloc a un nou tipus de relació.

Després del visionat, obrirem un espai de debat amb les protagonistes per seguir reflexionant sobre les temàtiques de les "Històries de vida".

Us esperem!

Lloc: Centre Cívic Can Felipa
C/ Pallars 277, 08005 Barcelona
Horari: Dijous 1 de Novembre a les 19h