dimarts, 1 de novembre del 2016

Nou recurs pedagògic i de sensibilització online per la prevenció de l'assetjament i l'abús sexual a l'esport



El proper dimecres, 2 de novembre, a les 18 h, al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch, avinguda de l’Estadi, 60.

El presenten la Regidora de Feminismes i LGTBI, Laura Pérez Castaño i el Comissionat d’Esports, David Escudé Rodríguez i a l’acte intervindrà l’autora del recurs, Montserrat Martín, professora de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya i membre del Grup de Recerca en l’Activitat Física i l’Esport de la mateixa Universitat. També comptarem amb la participació de Josep Maria Castellà, vicepresident de la Unió Esportiva Horta que explicarà l’experiència d’aquesta entitat en el desenvolupament d’un protocol per la prevenció i l’abordatge en situacions d’assetjament sexual, per raó de sexe i/o orientació sexual. El recurs, un cop presentat, estarà disponible al web dels recursos pedagògics online del CIRD.

Es prega confirmar assistència al correu electrònic cird@bcn.cat o trucant al 932 850 357. A més, si necessiteu servei de guarda d’infants, cal que el demaneu, abans del 28 d’octubre a les 15 h, al mateix telèfon o correu electrònic.