dimarts, 1 de novembre del 2016

SEMBREM FEMINISMESEstem envoltades de discursos que reprodueixen el patriarcat i la violència masclista a través de les representacions als mitjans de comunicació, en la publicitat, en les converses que sentim dia rere dia... En aquest context cal arrencar el masclisme de l'imaginari col·lectiu i transformar-ho des dels feminismes.

Per parlar d'aquests temes des de SUDS - Associació Internacional de Solidaritat i Cooperació - Calala Fondo de Mujeres | Calala Fon de les Dones i Tamaia us convidem a la xerrada-debat:

SEMBREM FEMINISMES

Representacions del patriarcat i la violència masclista.
Com transformar l'imaginari col·lectiu des dels feminismes.

- La multicausalitat de la violència masclista, des de les seves arrels al públic general. Isabel Muntané Codirectora del Màster Gènere i Comunicació UAB. Forma part del col·lectiu On Són Les Dones.

- Tractament comunicatiu i reconeixement de l’expertesa femenina. Marta Selva, Professora de Teoria i Anàlisi del Film i la TV (URV). Membre deDrac Màgic.

- Representació de la violència masclista als mitjans de comunicació. Anàlisis de les campanyes que es fan sobre la violència contra les dones.Joana Garcia Grenzner (Observatori Origen).

- El llenguatge i els canals de comunicació: com abordar la problemática de la violència masclista. Lidia Infante (Locas Del Coño ).