dissabte, 12 de gener del 2013

Taller - debat sobre RE. ACT FEMINISM a la Fundació Antoni Tàpies

La dona teixint cultures continua el seu treball d'explorar estereotips i de debatre la posició de la dona immigrada en la societat Barcelonesa, per aquesta raó el proper dijous 17 de gener farem un taller- debat en dos horaris: de 10:00 am a 12:00 i  de 17:00 a 19:00, a la Fundació Antoni Tàpies, dintre de l'edició de re.act.feminism.

La segona edició de re.act.feminism és un arxiu temporal de performances en viu, en creixement continu, que viatja a través d’Europa del 2011 al 2013. Aquest arxiu presenta l’art de la performance feminista, de crítica de gènere i queer a través d’un gran nombre d’artistes i de col·lectius artístics des de la dècada de 1960 fins a principis de la de 1980, a la vegada que inclou algunes manifestacions contemporànies.

Aquest projecte aplega obres de l’Europa de l’Est i de l’Europa Occidental, de la zona del Mediterrani i del Pròxim Orient, dels Estats Units i de l’Amèrica Llatina, i ofereix visions artístiques a través del temps i de la geografia amb l’objectiu d’enfortir el diàleg entre generacions i cultures. En gira a través d’Europa, aquest arxiu temporal s’amplia contínuament gràcies a la recerca local i a la col·laboració amb acadèmies d’art i universitats, i va acompanyat de tallers, performances i xerrades. 

Activitat.  Pase de video performance relacionat amb estereotip, migracició, discriminació i posterior debat.
Hora.  farem el mateix taller al mati, de 10:00 a 12:00 i a la tarde de 17:00 a 19:00.
Lloc.  Fundació Antoni Tàpies, Carrer Aragò 255.
Confirmació imprescidible per poder accedir al Museu.  A info@llatins.org info@fundaciogune.org