dimarts, 10 de setembre del 2013

La dona teixint cultures obre la desena temporada de 'Tot un Món'



El pròxim dissabte 14 de setembre, "Tot un món" comença la desena temporada i ha volgut dedicar-la a buscar exemples de persones i casos que desmenteixen els rumors que corren al voltant de la immigració, trencant tòpics i desfent estereotips. Posant l'accent en els aspectes positius de la diversitat, la bona convivència Intercultural sense defugir dels problemes que hi pot haver i tractant els casos que fan malbé aquesta convivència.



El nostre projecte, 'La dona teixint cultures' és el programa que obre aquesta temporada i són les dones immigrants on a través de la seva història compartida enriqueixen la societat catalana. Una societat on la crisi econòmica i social ha fet ressorgir amb intensitat la dinàmica dels rumors, els tòpics i els estereotips que vinculen la immigració a problemes de convivència, a la competència pels llocs de treball i els ajuts socials, així com a la inseguretat i la delinqüència. 


Volem agrair a 'Tot un Món' el seu treball, perquè a través dels 9 anys d'emissió ha sabut construir una imatge positiva i intel·ligent de gent de tot el món que s'ha establert a Catalunya, i que per aquest motiu la feta més gran.

I l'igual que  "Tot un món" nosaltres també volem que l'audiència conegui la realitat que acompanya el dia a dia dels nou veïns, acostant-nos a les seves experiències i opinions com la millor manera de demostrar que, en la majoria de casos, allò que hem sentit a dir i que els deixava en una posició desfavorable, no respon a la realitat.

Emissió TV3: dissabte i diumenge de 14.15 h
Reemissió 33 digital: dissabte de 20.55 h a 21.05 h
Reemissió 3:24: dimarts i dijous d'11.50 h a 12.00 h, de 18.50 h a 19.00 h i de 21.50 h a 22.00 h
Reemissió TV3CAT: Dissabte i diumenge de 14.20h a 14.25h i diumenge i dilluns de 6.55h a 7.00h