dimecres, 15 de gener del 2014

Les dones som teixidores


'Les dones som teixidores, ens teixim amb homes, nens, i unes amb altres per protegir la tela de la vida. Les dones som creadores, donem a llum als nostres nens i als fills dels nostres somnis, Les dones som sanadores coneixem els secrets del cos, de la sang i de l'esperit per que són un i el mateix. Les dones som amants, ens abracem amb goig uneixis a unes altres, als homes, als nens, als animals i arbres escoltant amb els nostres Cors els seus triomfs i penes.

Les dones som alquimistes, desenterrem les arrels de la violència, de la destrucció i la profanació del femení i transformem les ferides culturals. Les dones som les protectores de l'ànima de la terra, traiem la foscor del seu amagatall i honrem els regnes invisibles.

Les dones som bussejadores ens submergim en els misteris, on ens trobem segures, meravellades i plenes de nova vida. Les dones som cantants ballarines, profetes i poetes, recordem els qui som mentre viatgem per la vida'.

 MAUREEN MURDOCK*

(Del llibre 'Ser dona  un viatge Heroic)

Castellà
'Las mujeres somos tejedoras, nos tejemos con hombres, niños, y unas con otras para proteger la tela de la vida. Las mujeres somos creadoras, damos a luz a nuestros niños y a los hijos de nuestros sueños, Las mujeres somos sanadoras conocemos los secretos del cuerpo, de la sangre y del espíritu por que son uno y el mismo. Las mujeres somos amantes, nos abrazamos con gozo unas a otras, a los hombres, a los niños, a los animales y árboles escuchando con nuestros Corazones sus triunfos y penas. 

Las mujeres somos alquimistas, desenterramos las raíces de la violencia, de la destrucción y la profanación de lo femenino y transformamos las heridas culturales. Las mujeres somos las protectoras del alma de la tierra, sacamos la oscuridad de su escondite y honramos los reinos invisibles.  

Las mujeres somos buceadoras nos sumergimos en los misterios, donde nos encontramos seguras, maravilladas y plenas de nueva vida. Las mujeres somos cantantes bailarinas, profetas y poetas, recordamos quienes somos mientras viajamos por la vida'.

 MAUREEN MURDOCK*

(Del libro Ser Mujer un viaje Heroico)

* Maureen Murdock, Ph.D., és una psicoterapeuta junguià orientada a la pràctica privada a Santa Barbara, CA. Ella va ser President de la Facultat del Programa de Psicologia de Conselleria MA a Pacifica.  Graduate Institute a Santa Barbara i ensenya classes de memòria i tallers a nivell internacional. Ella és l'autor del llibre més venut,  The Heroine’s Journey, que explora el ric territori de la psique femenina i delinea el femení viatge psico-espiritual. Murdock és també l'autor de Fathers’ Daughters: Breaking the Ties that Bind; Unreliable Truth: On Memoir and Memory; Spinning Inward: Using Guided Imagery with Children; and The Heroine’s Journey Workbook. Va editar una antologia d'escrits memòria titulada Monday Morning Memòries: Les dones en la segona meitat de la vida i els seus llibres han estat traduïts a més d'una dotzena d'idiomes. El seu lloc web és http://www.maureenmurdock.com